PAO JE DOGOVOR: Evo gdje Real Madrid šalje Jovića na posudbu!

FOTO:

Srpski napadač, Luka Jović, oduševio je nogometni svijet u sezoni 2018/19. kada je u dresu njemačkog Eintracht Frankfurta zabio čak 27 golova.

To je bilo dovoljno da privuće pozornost europskih velikana, a poziv Real Madrida jednostavno se nije mogao odbiti. Praktički na početku ljetnog prijelaznog roka Luka Jović postao je novi igrač Real Madrida koji je na račun Eintracht Frankfurta poslao čak 63 milijuna eura.

No, Srbin se nije snašao u Madridu. Tri gola i pet asistencija učinak je koji je Luka Jović ostvario u dresu Real Madrida u 51 utakmici za klub.

Zbog pada u formi izdanak škole nogometa Crvene Zvezde čak se vraćao u Frankfurt na posudbu, a sada će otići na još jednu posudbu. Naime, Fabrizio Romano javlja kako je postignut dogovor između Real Madrida i Fiorentine oko posudbe Jovića.

Real će mu u talijanskom klubu plaćati polovicu njegove godišnje plaće, odnosno tri milijuna eura. Jednako toliko dodat će toskanski klub. Nakon isteka posudbe Fiorentina neće imati pravo na otkup njegova ugovora.

Jović je s Real Madridom slavio dva naslova u španjolskom prvenstvu i dva u tamošnjem superkupu. U prošloj sezoni njegov je klub osvojio i Ligu prvaka, a Jović je u tom uspjehu sudjelovao sa 113 minuta provedenih na terenu u tri odigrane utakmice bez učinka.

IZNENAĐENJE NA POMOLU: LIVAJA NAPUŠTA HAJDUK ZBOG IZLAZNE KLAUZULE?!

Komentari

komentara

« Povratak