POZNATI LIST OBJAVIO: Bivši dinamovac se vraća kući!

FOTO:

Većina navijača Dinama nije najbolje primila vijest kada je Mario Gavranović otišao iz kluba u ljeto 2021. godine u turski Kayserispor. Modri su zaradili 700 tisuća eura, ali vidjelo se koliko je švicarski reprezentativac zapravo nedostajao u ofenzivi.

U Turskoj je nastavio zabijati redovito golove pa je tako u dresu Kayserispora postigao 17 golova uz tri asistencije. No, izgleda kako je vrijeme za povratak u Švicarsku, barem tako piše Blick.

Naime, oni su uvjereni a će Mario Gavranović, bivši napadač Rijeke i Dinama, uskoro postati novi igrač Lugana. Ugovor s turskim prvoligašem istječe ovog ljeta, a švicarski mediji sele ga nazad u Švicarsku. Točnije u Lugano.

Švicarski mediji uvjereni su da će se Gavranović vratiti u Lugano, koji je trenutno drugi na ljestvici i bori se za Ligu prvaka. Pitanje je samo – kad? Vjerojatnije, na ljeto, ali moguće je da dođe već i sad. Pogotovo ako Lugano proda najboljeg strijelca lige Slovenca Žana Celara. Tada bi Gavranović postoa prva opcija već do kraja ovog prijelaznog roka.

“Ugovor mi traje do ljeta, ali vidjet ćemo što nosi budućnost. Ali, istina je da su mi u Luganu obitelj i prijatelji.”, ostao je zagonetan Gavranović.

Komentari

komentara

« Povratak