PRESICA UOČI DINAMA: Evo što je Bjelica rekao o odnosu s upravom!

FOTO:

Trener Osijeka, Nenad Bjelica, najavio je nedjeljni derbi protiv Dinama koji će se igrati u Zagrebu, na Maksimiru. U kadru neće biti Vedrana Jugovića, Marina Leovca i Marka Malenice, dok je Mile Škorić upitan.

“Teren će pokazati jesmo li spremni. Vjerujem da jesmo. Nemamo što kalkulirati, treba nam pobjeda. Idemo u Zagreb po tri boda i vidjet ćemo s čime ćemo se vratiti. Dinamo sigurno ima kvalitetu spriječiti te u nakanama da budeš ofenzivan. Nećemo ići grlom u jagode, ali napast ćemo visokim pritiskom, kao i uvijek kad igramo”, rekao je Bjelica pa odgovorio na pitanje kako je vratiti se na Maksimir:

“Poseban osjećaj imam na stadionu u Osijeku. Tu sam odrastao i taj stadion i te tribine prohodao nekoliko tisuća puta. Prošao sam ratne godine, 2000. godine tu proglašen najboljim hrvatskim nogometašem. U Maksimiru mi je bilo lijepo, ponosim se svojim godinama tamo, lijepo se vratiti, ali poseban osjećaj imam u Osijeku.”

Neizbježno je bilo pitanje o odnosima s upravom kluba, nakon što je na prošloj konferenciji za medije Bjelica iskreno iskazao nezadovoljstvo radom logistike.”Vidite, ja bih o tome pričao kad završi sezona”, započeo je Bjelica pa nastavio:

“Jedino što mogu reći je da sam imao razgovor s predsjednikom, još prije zadnje presice u kojoj sam bio izuzetno iskren i pošten prema njemu. Mislim da mi je to zadaća. Bez rukavica sam rekao sve što sam imao reći. Mogu obećati da više neću odgovarati u rukavicama, dosad sam odgovarao tako, ali više neću. Sve što sam rekao sam rekao u interesu NK Osijeka.”

Komentari

komentara

« Povratak