PRESUDILI OČAJNI REZULTATI: Damir Krznar dobio otkaz!

FOTO:

Nekadašnji trener zagrebačkog Dinama, Damir Krznar, neće po dobrome pamtiti avanturu u Sloveniji gdje je vodio Maribor.

Krznar je danas, naime, dobio otkaz zbog jako loših rezultata u posljednje vrijeme. Maribor je u deset utakmica upisao samo četiri pobjede, dva remija i četiri poraza. Zbog toga su na jako lošem petom mjestu u slovenskom prvenstvu.

Loši ovosezonski rezultati bili su razlog ovakve odluke klupskog vodstva, kao i posljednji prvenstveni poraz kod Aluminija 0:1. Krznar je u Maribor došao tijekom kolovoza prošle godine, a tijekom 55 vođenih utakmica je ostvario 28 pobjeda, 13 neodlučenih rezultata i 14 poraza.

Krznar je bio peti hrvatski trener u Mariboru, prije njega su u ovom klubu radili Ivo Šušak, Ante Čačić, Krunoslav Jurčić i Sergej Jakirović.

“Stvarno sam želio da zajednička priča Maribora i mene bude uspješnija i da ima sretniji kraj. Nažalost, nije se takvo što dogodilo. Jasno mi je da je najlakše promijeniti trenera u trenucima kada stvari ne idu kako treba. Takav je nogomet, a u meni ostaje žal, kao i emocije zbog kojih ću i dalje biti navijač Maribora”, rekao je na odlasku Krznar koji je u hrvatskim okvirima vodio zaprešićki Inter i Dinamo.

Komentari

komentara

« Povratak