PSG SE OČAJNIČKI ŽELI RIJEŠITI JOŠ JEDNOG PARAZITA: “Vrijeme provodi na zabavama, samo puši i pije…”

FOTO:

Paris Saint-Germain je okrenuo novo poglavlje. Svih koji su klub s Parka prinčeva do sad smatrali samo dobrim mjestom za laku zaradu, uprava se želi hitno riješiti!

U sjeni Neymara

I dok je Brazilac Neymar često bio prozivan zbog svojih brojnih i glamuroznih zabava i poprilično turbulentnog osobnog života, u PSG-u očito još ima njemu sličnih.

Naime, na udaru javnosti sada je Marco Verratti. On je na Park prinčeva stigao još 2012. godine kada je imao 20 godina. U međuvremenu je od pariškog kluba inkasirao više od 100 milijuna eura, a PSG ga se sada želi hitno riješiti.

Bivši igrači, Jerome Rothen i Cristophe Dugarry otkrili su kako Veratti provodi svoje dane u francuskoj prijestolnici:

„Taj igrač ne može uzeti kao uzor svojim suigračima. Igra 60% utakmica, na kojima je obično umoran u 60. minuti kada je visok tempo! Vrijeme provodi na zabavama, samo pije i puši…“, rekao je Rothen te nastavio:

„A to su stvari koje štete imidžu kluba. Neke stvari niste dužni činiti. Kada se sve ono loše u PSG-a ogleda u imidžu koji prenose njegove zvijezde, čiji je i dio i Verratti, onda je dramatično.”

Christophe Dugarry, bivši napadač AC Milana i svjetski prvak iz 1998. s Francuskom također nije štedio Talijana:

„Verratti je za mene gotov. Tu je 11 godina, nikad nije shvatio kakav je život i karijera vrhunskog nogometaša. To je životni izbor. I ja sam to izabrao, bio sam dobar nogometaš, ali sam bio kreten. On je jako dobar nogometaš. Svi se slažemo, blistao je svojim talentom. Uspio je napraviti stvari koje malo koji veznjak može, ali on nije sportaš koji može služiti kao primjer drugima.“

Inače, Veratti je ovo ljeto odbio Saudijce koji su bili spremni platiti čak 30 milijuna eura, iako ga je Luis Enrique prekrižio iz svojih planova za novu sezonu.

Komentari

komentara

« Povratak