Raskinuo ugovor s Atalantom pa potpisao za Rijeku!

FOTO:

“Bilo je ponuda od završetka sezone, ali odmah sam rekao da želim ostati u Rijeci i to mi je bila prva i jedina želja. Sve mi se svidjelo u Rijeci, od ambijenta, navijača, atmosfere, ekipa, sveukupnoi klub i grad sposebno. Prezadovoljan sam u Rijeci”, rekao je Anton Krešić, igrač koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Rijeci iz Atalante, a od danas je i službeno igrač hrvatskog prvoligaša, prenosi Germanijak.hr.

Prošle je sezone postigao i neke važne golove, u prvenstvenom slavlju na Poljudu (3:1) i pobjedi protiv Osijeka (3:2) u polufinalu Kupa Hrvatske. Stasiti branič je upravo zbog činjenice da mu je još bila aktivna

“Imamo odlične uvjete u Kranjskoj Gori, dobro se pripremamo i vjerujem da ćemo opet biti pravi. Atmosfera u ekipi je super, novi igrači su se odlično uklopili, čeka nas duga sezona”, rekao je Krešić za službenu stranicu i dodao:

“Očekujem da bude bolja od prošle, da osvojimo neki trofej. Primarno je da krenemo s poztiivnim rezutlaotm u prvenstvu i Europi i idemo utakmicu po utakmicu. Ne pznajem najbolje švedsku ekipu, ali očekujem tvrdu i borbenu S bilo kime u Europi igramo bit će teško, dat ćemo sve od sebe očekuejmo pozitivan rezulat. Nakon finala Kupa otišao sam nekoliko dana na odmor, kad sam se vratio počeo sam s pripremama i treningom. Sada zajedno naporno radimo i jedva čekamo da počne sezona”.

posudba mogao trenirati i igrati za Rijeku u pripremnom periodu.

 

Komentari

komentara

« Povratak