Ronaldinho otkrio zašto nikada neće biti trener

FOTO: Getty

Jedan od najvećih igrača u povijesti, Ronaldinho se vratio u PSG kao gost, a u razgovoru za Goal je otkrio kako nikada neće postati trener jer nema dovoljno živaca da prati utakmicu od početka do kraja.

“Ne mogu gledati 90 minuta, ne bih izdržao. Volim pogledati samo najbolje trenutke, golove. Zbog toga nikada neću biti trener,” rekao je Ronaldinho Goalu.

PSG početak avanture

Iako se u Barceloni proslavio i doživio vrhunac karijere, Ronaldinho se u dresu PSG-a predstavio Europi.

“Svi ovdje me jako poštuju, dobio sam puno zagrljaja. To je klub kojeg jako volim. Ne znam zašto me ljudi ovdje toliko vole – ostanem bez riječi kada vidim sve to.”

“Ja sam sin PSG-a. Kada sam stigao ovdje, otvorila su mi se vrata Europe.”

“Vrijeme koje sam proveo u klubu je posebno. Nemoguće je izabrati najdraži trenutak, puno njih nikada neću zaboraviti.”

A kada smo Ronaldinha pitali da izabere najdražeg igrača iz trenutne momčadi PSG-a, u konkurenciji Edinsona Cavanija, Angela Di Marije, Thiaga Silve, Lucasa Moure, njegov je odgovor pomalo iznenadio.

Thiago Motta. Za mene je on prava klasa. Volim ga gledati kada igra, drugačiji je od svih ostalih. Igrali smo dugo vremena zajedno i znam kakav je,” kaže legendarni Brazilac.

Iako tvrdi da je u PSG-u proveo nezaboravne trenutke, ipak je ostao žal zbog neosvojenih trofeja u dvije sezone koje je proveo u Parizu (od 2001. do 2003.)

“I danas sam tužan zbog činjenice da nikada nismo osvojili naslov jer je u moje vrijeme bilo dobrih igrača u momčadi. Danas ovdje igraju fantastični igrači i bio bi užitak igrati u ovoj momčadi. Ali moje vrijeme u ovom klubu mi je bilo najbolje u životu.”

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak