SADA JE SVE JASNO: Carlo Ancelotti objasnio status Luke Modrića!

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, mogao je na kraju prošle sezone napustiti Real Madrid, ali se ipak odlučio na ostanak potpisavši novi jednogodišnji ugovor.

Međutim, početak nove sezone baš nije bajan za hrvatskog kapetana. Naime, u četiri uvodne utakmice La Lige samo jednom je imao start u prvih 11. Tako je skupio skromnu minutažu od 133 minute. Pred Realom je susret protiv Real Sociedada, a o samoj utakmici i aktualnostima oko kluba govorio je trener Carlo Ancelotti.

Talijanski stručnjak najavio je da će se uskoro promijeniti status Modrića: “Kad je produljio ugovor, svi smo bili oduševljeni”, rekao je Ancelotti o 38-godišnjem hrvatskom kapetanu. “Uloga mu se promijenila jer je započeo samo jednu utakmicu, ali sad će opet igrati više i biti važan. Razgovarao sam o tome s njim, morao je trpjeti malo dulje od očekivanog.

Normalno je da sam više prilika davao mlađim igračima. U ovoj je momčadi puno kompetitivnosti i kvalitete. Ne moram davati Modriću i Kroosu velike minute da bih vidio kako i koliko mogu pridonijeti ove sezone čak i u manjoj minutaži jer iza sebe imaju izvanredne igrače.”

Modrić je u prva tri kola redovito ulazio s klupe i odigrao ukupno 56 minuta, a u 4. kolu protiv Getafea je započeo i igrao do 77. minute. No za hrvatsku reprezentaciju započeo je obje utakmice u kvalifikacijama za Euro 2024. U uvjerljivoj pobjedi 5:0 nad Latvijom pošteđen je nakon 61. minute, ali je u pobjedi u Armeniji 1:0 odradio cijeli susret.

Komentari

komentara

« Povratak