SADA JE SVE POZNATO: Upoznajte šest reprezentacija koje čine prvu jakosnu skupinu!

FOTO:

Večeras smo vidjeli predzadnji dan kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine igrati u Njemačkoj. Euro su osigurale nove tri reprezentacije, a to su Italija, Slovenija i Češka Republika.

Sutra ćemo doznati posljednjeg putnika na Euro, a naravno, radi se o skupini D gdje se nalazi naša Hrvatska. Vatreni su u odličnoj situaciju s obzirom da smo slavili protiv Latvije, a prije toga Wales je remizirao kod Armenije pa su tako ispustili drugo mjesto. Dalić i društvo će pobjedom osigurati Europsko prvenstvo, a isto tako postoji opcija da odemo u Njemačku ukoliko Wales samo ne ostvari pobjedu protiv Turske. Na kraju čak možemo otići na Euro kao prvoplasirani u skupini ukoliko Wales pobijedi Tursku, a Hrvatska, naravno, Armeniju koja je eliminirana.

A večeras smo osim novih putnika napokon dobili kompletnu sliku prve jakosne skupine uoči ždrijeba. Prvu jakosnu skupinu uoči ždrijeba čine:

Njemačka, Portugal, Francuska, Španjolska, Belgija i Engleska. Zanimljivo, Italija, koja je branitelj naslova, će biti u trećem ili čak četvrtom potu.

Ždrijeb će se održati drugog prosinca u Hamburgu s početkom u 18:00.

Komentari

komentara

« Povratak