SARRIJA NIJE VOLIO: Ronaldo se oglasio nakon otkaza Sarriju!

FOTO:

Juventus je jučer ispao u osmini finala Lige prvaka od Lyona. Unatoč pobjedi 2:1 u Torinu, Francuzi idu dalje zbog gola u gostima.

Cristiano Ronaldo odigrao je još jednu vrhunsku utakmicu zabivši dva pogotka, ali to nije bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale, zbog čega je Maurizio Sarri danas dobio otkaz.

Ronaldo se oglasio na društvenim mrežama i pun motivacije poslao poruku svima. Sarrija nije ni spomenuo.

“Ova sezona za nas je gotova, puno kasnije nego inače, ali ipak ranije nego što smo očekivali. Sad je vrijeme za razmišljanje i analizu uspona i padova, jer je kritičko razmišljanje jedini način za poboljšanje. Ogroman klub poput Juventusa mora uvijek razmišljati kao najbolji na svijetu, raditi kao najbolji na svijetu, kako bismo se mogli nazvati jednim od najboljih i najvećih klubova na svijetu.

Osvajanje Serie A još jednom u tako teškoj godini nešto je na što smo ponosni. Osobno, to što sam zabio 37 golova za Juventus i 11 za Portugal nešto je zbog čega se suočavam s budućnosti pun ambicija i želje da radim sve bolje i bolje. Ali navijači traže i očekuju više od nas i to im moramo dati. Moramo ispuniti najveća očekivanja.

Neka nam ova kratka stanka za godišnji odmor omogući da donesemo najbolje odluke za budućnost i vratimo se snažniji i predaniji nego ikad. Vidimo se uskoro”, stoji u Ronaldovoj objavi.

LOŠE VIJESTI: MILAN U NOVU EUROPSKU SEZONU KREĆE BEZ ANTE REBIĆA!

Komentari

komentara

« Povratak