Šime Vrsaljko objasnio: „Najgore je u sportu kada nekoga podcijeniš, a to su oni učinili!“

FOTO:

Hrvatski igrač oko kojeg je posljednjih dana bilo najviše dvojbe jest Šime Vrsaljko. Iako su engleski mediji sa zadovoljstvom izvještavali o njegovoj ozljedi, Šime je protiv Engleske odigrao 120 fantastičnih minuta!

Podcjenjivanje je najveći problem

Jedan od igrača koji je nakon pobjede nad Engleskom podijelio svoje dojmove s javnošću je Šime Vrsaljko:

„Opet nije moglo bez šokova, primili smo rani gol, ali bili smo bolji. Kontrolirali smo utakmicu i bilo je samo pitanje vremena kad ćemo zabit. Nije bilo lako otvoriti ih i kasnije pobijediti, a bili smo fizički spremniji.“

Također, Šime je objasnio ključ engleskog neuspjeha:

„Najgore je u sportu kada nekoga podcijeniš, to su oni učinili. Najlakše je pričati van terenu, izađi na teren i pričaj. Mi smo pričali, a oni se sad mogu ići sunčati.”

Osim toga hrvatski se reprezentativac osvrnu na hrvatsku igru, pogotovo sjajno drugo poluvrijeme:

„Oni su pali dobar dio drugog dijela. Stvorili su neke prilike, ali ne možeš očekivat baš da ništa ne naprave. Probali su igrati, više ne preskaču igru. No mi smo došli na svoje, igrali svoju igru i riješili sve. Sad nećemo stati.“

I Konačno, Šime je još jednom naglasio slogu i međusobnu povezanost svih igrača:

„Imamo karakter, živimo jedan za drugog. Bilo je bitno dati sve od sebe pa da si nemamo što zamjeriti. Htjeli smo, imali pravi pristup, osjetili podršku iz domovine i pokazali zube.”

JAVIO SE JUNAK UTAKMICE: Evo što je rekao Mandžukić nakon ulaska u finale!

Komentari

komentara

« Povratak