SJAJAN TRANSFER: Odlični golman Gorice ima novi klub!

FOTO:

28-godišnji vratar hrvatskog prvoligaša Gorice, Kristijan Kahlina, u zimskom prijelaznom roku radi veliki transfer, doznaje poznati portal germanijak.hr.

Kristijan Kahlina ovog će siječnja napustiti Goricu. Njegov novi klub trebao bi biti bugarski velikan Ludogorets, a kako se saznaje iz menadžerskih krugova, transfer bi se trebao službeno finalizirati u naredna dva tjedna.

Kristijan Kahlina jedan je od najboljih vratara 1.HNL te je prema mišljenju mnogih svojim dobrim igrama zaslužio transfer u klub koji je iz sezone u sezonu standardan u europskim natjecanjima. Podsjećamo, francuski mediji ovog su ljeta pisali kako je Kahlina jedan od kandidata za novog vratara Dijona, ali se u konačnici transfer nije ostvario.

Budući da je 28-godišnji vratar nedavno potpisao novi ugovor, jasno je kako ga se u Velikoj Gorici ne planiraju ‘tek tako’ odreći. Točan iznos transfera zasad nije poznat, još uvijek se dogovara iznos odštete i način isplate, ali navodno je riječ o sedmeroznamenkastoj brojci. Da se priča o eurima nije ni potrebno naglašavati…

Komentari

komentara

« Povratak