SJAJNA VIJEST NA KRAJU SEZONE: Evo kako je Dinamo danas oduševio svoje fanove!

FOTO:

Dinamo je objavio da je produžio ugovore s dvojicom mladih i perspektivnih igrača na koje ozbiljno računa u budućnosti. Veznjaci Luka Vrbančić i Vito Čaić potpisali su dugogodišnje ugovore i uskoro bi trebali kandidirati za status standardnih prvotimaca.

Vrbančić, rođen 2005., i Čaić, rođen 2005., zajedno su osvojili naslove prvaka s Dinamom u kadetskoj konkurenciji 2021. i 2022. godine, a u subotu imaju priliku postati i juniorskim prvacima. Za to im treba pobjeda protiv Osijeka u zadnjem kolu u subotu u 11 sati na glavnom maksimirskom stadionu.

“Ja sam dečko iz Zagreba, jako volim ovaj klub i sve mi to puno znači. Na početku prošle sezone bio sam u juniorima, a kasnije me trener Ante Čačić priključio prvoj momčadi i na tome mu zahvaljujem.

Bila je predivna polusezona s puno lijepih uspomena, seniori su potvrdili naslov prvaka, a nadam se da ćemo isto učiniti i s juniorima i da ćemo sljedeće sezone igrati juniorsku Ligu prvaka”, rekao je Vrbančić.

“U Dinamu sam 10 godina, od rođenja volim ovaj klub, a nadam se da ću uskoro biti i kandidat za prvu momčad, što mi je prvi cilj. Prošle godine osvojili smo naslov prvaka u kadetskoj konkurenciji i bilo bi lijepo sad to učiniti i s juniorima. U subotu nas čeka ključna utakmica, borba za naslov i za plasman u juniorsku Ligu prvaka i jasno je da ćemo dati svoj maksimum”, rekao je Čaić.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak