SLIJEDI LI GAŠENJE? Hrvatski prvoligaš pred rasulom, trener i ulagači napustili klub!

FOTO:

Jedan hrvatski prvoligaš je u vrlo teškom stanju, reklo bi se na izdisaju. Inter iz Zaprešića će vrlo teško opstati u ovim teškim vremenima, Željko Petrović nije više trenera Žutih, ima još loših vijesti. Menadžer Velibor Kvrgić i njegova grupacija ulagača će također napustiti Zaprešić zbog nemogućnosti ulaganja radi situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa.

“Na žalost, moj je posao u Interu završen. Nazvao me Kvrgić i rekao mi je da zbog neizvjesne situacije uzrokovane koronavirusom više nije u mogućnosti sa svojim partnerima investirati u klub. Moj je ugovor, inače, trajao do 30. svibnja, međutim rekli su mi kako nema potrebe da ostajem u Interu, budući da više neće financirati klub. A oni su me i doveli u Inter, rekli su mi da ne mogu ostvariti ono što su obećali, te da je ovaj sporazumni raskid najbolje rješenje u ovako teškoj situaciji” – javio se Petrović iz nizozemskog Den Boscha za Sportske novosti.

Dodao je da je obavijestio kapetana Komnena Andrića te dokapetana Igora Postonjskog, ostali su bez teksta i nitko zasada ne zna što će biti s igračima Diva iz Predgrađa.

Ukoliko  Branko Laljak ne pronađe alternativno riješenje za ovaj gorući problem, Inter u budućnosti možda više neće postojati…

WANDA NARA SVE ZEZNULA: PSG OTPISAO ICARDIJA, A ŽENA MU VEĆ PRONAŠLA NOVI KLUB!

Mirta Šurjak pozirala s maskom, ali svi su primijetili nešto drugo

Komentari

komentara

« Povratak