SLUŽBENO: Bivši kapetan Dinama ima novi klub!

FOTO:

Mnogi će se složiti kako je bio jedan od najboljih stranaca u povijesti Dinama, dok danas radi kao trener. U pitanju je Goce Sedloski.

Kako prenosi portal Germanijak.hr, bivši kapetan i trener Dinama vratio se u Sjevernu Makedoniju i pronašao novi angažman. Goce Sedloski od danas je trener Rabotničkog.

Legendarni Makedonac danas je službeno predstavljen kao novi šef stručnog stožera, a potpisao je ugovor na 18 mjeseci, a izjavio je kako mu je cilj vratiti naslov prvaka u ovaj klub. Vodit će klub koji je trenutno šesti u Prvoj nogometnoj ligi, a prošle su sezone u kupu ispali u četvrtfinalu od Shkupija.

Rabotnički je bio bez trenera dva tjedna nakon razlaza s Ilievskim nakon teškog 3-0 poraza od Shkupija, a za Sedloskog je ovo povratak u makedonski nogomet.

Prije toga sjedio je na klupi Turnova, Vardara i Shkupija, a u inozemstvu je vodio Rigu (Latvija), Široki Brijeg i drugu momčad zagrebačkog Dinama. Posljednji angažman imao je u albanskoj Vlazniji gdje je proveo svega tri mjeseca.

Sedloski je u Dinamu igrao u dva mandata, od ožujka 1999. do ljeta 2004. te ponovno od veljače do srpnja 2005. Bio je miljenik navijača i kapetan momčadi, a za maksimirski je klub upisao 302 nastupa od čega 191 u natjecateljskim utakmicama.

Komentari

komentara

« Povratak