SLUŽBENO: PSG predstavio novog trenera!

FOTO:

Francuski velikan PSG ranije tijekom dana se zahvalio Christophe Galtieru s kojim je raskinut ugovor, a nekoliko sati stigla je nova objava.

Parižani su putem društvenih mreža objavili kako je njihov novi trener postao španjolski stručnjak Luis Enrique, koji je potpisao dvogodišnji ugovor. Dobrodošlicu mu je priredio prvi čovjek PSG-a, Nasser Al-Khelaifi pred okupljenim novinarima.

Proslavljeni španjolski nogometaš i trener najveće je uspjehe imao na klupi Barcelone s kojom je 2014./15. osvojio Ligu prvaka u sklopu trostruke krune. Barcelonu je vodio od 2014. do 2017. i za to vrijeme osvojio dva španjolska prvenstva, tri kupa, Ligu prvaka i devet trofeja ukupno.

Zadnji angažman mu je bio onaj izbornika Španjolske. To je bio od ljeta 2018. i zaključno s SP-om prije pola godine. Na prošlom Euru sa Španjolskom je preko Hrvatske došao do polufinala, gdje je na penale ispao od Italije.

Na drugom velikom natjecanju također je ispao na penale. Na prošlom SP-u ga je u prvoj nokaut-rundi izbacio Maroko. Od turnira u Kataru do sada bio je bez posla.

Komentari

komentara

« Povratak