SLUŽBENO: Zrinjski pronašao zamjenu za Rendulića!

FOTO:

Aktualni BIH prvak Zrinjski Mostar prošli tjedan uručio je otkaz Krunoslavu Renduliću zbog slabijih rezultata u domaćem prvenstvu.

Kroz tamošnje medije špekuliralo se kako će novi trener postati Stjepan Tomas, ali na kraju ipak ništa od toga. ‘Plemići’ su danas objavili kako je prvu momčad preuzeo Mario Ivanković, čovjek koji je dugi niz godina bio u stručnom stožeru ove momčadi.

“Momčad aktualnog prvaka tako će u utakmici protiv Širokog Brijega u srijedu voditi Mario Ivanković, 48-godišnji trener koji iza sebe ima veliko iskustvo u radu s prvom momčadi s obzirom na to da je u istom proveo gotovo šest godina, nakon čega je vodio našu U17 momčad i U19 reprezentaciju BiH, dok je trenutačno angažiran i u stručnom stožeru A reprezentacije BiH”, stoji u priopćenju Zrinjskog na društvenim mrežama.

Zrinjski dodaje kako će Ivankoviću u radu s momčadi do daljnjeg asistirati treneri koji su bili članovi dosadašnjeg stručnog stožera. Još nije poznato koliko bi Ivanković trebao ostati na klupi Zrinjskog.

Komentari

komentara

« Povratak