SPREMAN ZA NOVI IZAZOV: Nikola Vlašić otkrio zašto je izabrao Torino!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, jučer je kompletirao posudbu iz engleskog West Hama u talijanski Torino.

Talijanski prvoligaš napokon je uspio ‘slomiti’ West Ham United u pregovorima, a na kraju sezone  čak postoji otkupna klauzula koja iznosi 15 milijuna eura. Ukoliko se to zaista dogodi onda će Hrvat postati drugi najveći posao u povijesti kluba.

Prošle sezone Torino je s Ivanom Jurićem na klupi zauzeo 10. mjesto na ljestvici Serie A, a novu sezonu će započeti u subotu gostovanjem kod Monze, novaka u talijanskom prvenstvu. Vlašić se predstavio navijačima u novom klubu u kojem će igrati s brojem 16.

“Ja sam čovjek koji naporno radi, volim trenirati i uvijek dajem maksimum na terenu. Znam da je Torino klub u kojem se tako i mora raditi”, u uvodu je rekao Vlašić, a potom objasnio što je prevagnulo da dođe u Torino:

“Igranje u Serie A i igranje za Torino sa sjajnim trenerom. Složio sam dijelove te slagalice i mislim da sam donio dobru odluku. Jurić je sjajan trener, u Hrvatskoj ga svi poštuju. Iz istog smo grada, to je dobra poveznica između nas.”

Vlašić je potom u svom prvom intervjuu za službene internetske stranice kluba podsjetio da dolazi iz sportske obitelji i da se u mladosti bavio s više sportova prije no što se odlučio za karijeru nogometaša. Nada se da će igrama u Torinu osigurati status reprezentativca za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

“Italije nažalost neće biti ondje, iako to ona zbog sjajnih igrača zaslužuje. No katkad je u nogometu potrebna i sreća. Hrvatska ima sjajnu momčad, a ja sam njen dio već četiri godine. Nadam se pozivu za Svjetsko prvenstvo, no to će ovisiti o mojim igrama za Torino”, poručio je Vlašić.

Komentari

komentara

« Povratak