SRAMOTNI ISPAD: U Splitu osvanuo grafit protiv legendarnog Darija Srne!

FOTO:

Legendarni hrvatski nogometaš, Darijo Srna, dugo je bio broj jedan u reprezentaciji što se tiče rekordnog nastupa. Također je bio i kapetan Vatrenih, a legendarni status ima i u ukrajinskom velikanu Šahtar Donjecku.

Ipak, očito postoje i oni koji imaju nešto protiv velikog Srne. Naime, hrvatski mediji prenijeli su kako su po Splitu osvanule sramotne poruke koje su upućene Srni: “Srna, Mamićeva pič**! Torcida ne zaboravlja!”, “Srna, od Hajduka odjebi”.

Srna je prošlog tjedna boravio u Splitu na Sportskim igrama mladih, čiji je ambasador. U Marmontovoj ulici, u centru Splita, napisana je također uvredljiva poruka protiv Zdravka Marića, organizatora SIM-a, te Nemanje Vidića i Predraga Mijatovića, također ambasadora manifestacije.

Srna se proslavio u Hajduku, ali mu dio navijača tog kluba zamjera što je vodio reprezentaciju u vrijeme svevlasti Zdravka Mamića nad HNS-om i hrvatskim nogometom, a jedno od glavnih obilježja te ere bilo je to što je reprezentacija izbjegavala Poljud. Veliki Darijo, premda autoritet u reprezentaciji, u to vrijeme nije se bunio protiv Mamića i njegovih metoda niti se zalagao da reprezentacija zaigra u Splitu.

HNS ĆE IH ŽESTOKO KAZNITI ZBOG TOGA: POGLEDAJTE ŠTO SU BBB VEČERAS NAPRAVILI NA MAKSIMIRU!

Komentari

komentara

« Povratak