STIGLA NOVA PONUDA: Još jedan bivši europski prvak želi Ivanušeca!

FOTO:

Hoće li Luka Ivanušec zaista napustiti Dinamo u ovom ljetnom prijelaznom roku? Već tjednima se priča o velikom transferu, ali 24-godišnjak je i dalje u Maksimiru.

Još zimus se pričalo o velikom poslu u engleski Premiership, ali je na kraju ipak odlučeno da ostane u Dinamu. No, sada je već druga priča. Luka Ivanušec se nalazi na radaru nizozemskog velikana Feyenoorda koji ga želi vidjeti u svojim redovima. Naravno, pregovori zapinju na odšteti koju Nizozemci trebaju platiti hrvatskom prvaku.

A dok oni čekaju, u igri se pak našao još jedan europski velikan. Naime, iz Francuske stižu transfer vijesti kako Ivanušeca sada želi Olympique Marseille! Abdellah Boulma javlja da je francuski velikan kontaktirao Dinamo i poslao prvu usmenu ponudu.

Nizozemci su poslali dvije ponude za Ivanušeca, ali obje nisu zadovoljile Dinamove apetite, navodno Modri žele 12 milijuna eura, što i je vrijednost procijenjena na Transfermarktu.

Ivanušec je prošle sezone igrao najbolji nogomet života, nakon propuštenog Svjetskog prvenstva u Katru proradio je inat i želja, a očito je došlo vrijeme da se 24-godišnjak otisne u inozemstvo.

Komentari

komentara

« Povratak