STIŽU NOVOSTI: Trener Feyenoorda otkrio kada se vraća Ivanušec!

FOTO:

Luka Ivanušec zadobio je tešku ozljedu u utorak tijekom utakmice Lige prvaka između Feyenoorda i Celtica koju su Nizozemci dobili 2:0.

Nizozemski mediji objavili su da će morati mirovati nekoliko tjedana zbog istegnuća ligamenata, no trener momčadi Arne Slot s više optimizma gleda na brzinu njegova povratka.

“Kada su u pitanju ozljede, onda se uvijek malo produži vrijeme oporavka. U protivnom bih konstantno morao odgovarati na pitanje tipa: ‘Hej, rekli ste da će se vratiti prošli tjedan, a još ga nema. Radi li liječnička služba dobro svoj posao?’ Zbog toga skoro svi klubovi uvijek prolongiraju vrijeme povratka igrača nakon ozljede”, rekao je Slot i prokomentirao slučaj hrvatskog reprezentativca.

“I tu smo rekli nekoliko tjedana, ali to ne znači da će to nužno biti četiri ili pet. Mogao bi se vratiti ranije.”

Upitno je što to znači za hrvatsku reprezentaciju, odnosno hoće li on biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću ili će dobiti poštedu.

Podsjetimo, Hrvatska će sredinom listopada igrati protiv Turske u Osijeku te protiv Walesa u gostima u sklopu kvalifikacija za Euro. U prethodnim dvjema utakmicama, protiv Latvije (5:0, zabio gol) i Armenije (1:0), Ivanušec je bio dio startne postave Hrvatske.

Komentari

komentara

« Povratak