SUBAŠIĆ ODLAZI? Francuzi javljaju da legendarni hrvatski vratar radi senzacionalni transfer!

FOTO:

Danijel Subašić imao je sezonu za zaborav, ali glavni razlog tome su problemi s ozljedama. Naime, bivši hrvatski reprezentativac prošlog je ljeta bio jedan od najboljih igrača Hrvatske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu osvojila drugo mjesto.

MONACO NEĆE RADITI PROBLEME

Mnogi hrvatski nogometaši dali su praktički sve na tom turniru pa su tako sporo ulazili u novu sezonu, a među njima je i 34-godišnji vratar. Suba je uspio ukupno upisati samo 5 nastupa, a neki analitičari smatraju kako je i to jedan od razloga katastrofalne sezone Monaca, poznatog kluba koji se prošle sezone jedva uspio spasiti od ispadanja.

Poznati list L’Equipe piše kako bi Subašić mogao napustiti Monaco ovog ljeta, a radi se vrlo zanimljivom transferu. Naime, Francuzi tvrde kako bi hrvatski vratar mogao u Kinu ili na Bliski Istok! Također mu Monaco neće raditi probleme te bi zajednički sporazumno raskinuli ugovor koji traje do 2020. godine.

Na susretu s Lyonom nije bio niti na klupi, a činjenica da je Monaco doveo novog golmana Benjamina Lecomtea jasno pokazuje planove francuskog prvoligaša. Klub iz Kneževine teško je stradao kod kuće protiv Lyona izgubiši 0:3.

SENZACIONALNI TRANSFER: REAL MADRID UŠAO U PREGOVORE S PONAJBOLJIM IGRAČEM NA SVIJETU!

IPAK ODLAZI? Talijani tvrde da je ovo novi klub Lovrena!

MLAĐE JE SLAĐE: LEGENDARNI NOGOMETAŠ JUVENTUSA OSTAVIO SUPRUGU I DJECU ZBOG DVOSTRUKO MLAĐE!

Komentari

komentara

« Povratak