SUTRA OBJAVLJUJE ŠIRI POPIS: Izbornik Dalić otkrio kakva je situacija s Brozovićem!

FOTO:

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u ponedjeljak će objaviti širi popis nogometaša koji će putovati u Katar na Svjetsko prvenstvo. No, samo dan prije objave našao se u problemima jer je s popisa zbog ozljede koljena otpao Lovre Kalinić.

Dalić će tako u posljednji tren morati pronaći alternativu. Točno tri tjedna ostala su do početka Svjetskog prvenstva u Kataru, a izbornik je jasan i naglašava kako nema potrebe za iznenađenjima.

“Ma, sve se više manje zna. Moj stožer i ja jako puno u zadnje vrijeme analiziramo i sigurno ćemo donijeti najbolju odluku za hrvatsku reprezentaciju. Mi nemamo nikakvih dilema, ali sačekajmo sutra taj popis na kojem će biti 35 imena. S toga popisa 9.11. ćemo se odlučiti za 26 imena, dakle ima vremena. Nadam se samo da neće biti ozljeda, a na nama je da odaberemo najbolje. Analiziramo sve, neće tu biti nikakve greške, nadam se da će na SP ići najbolji”, kazao je za HRT Zlatko Dalić.

“On je dobro, jučer je preskočio utakmicu, ali on je u treningu i za iduću utakmicu u Ligi prvaka je spreman. On je igrač o kojem puno ovisimo, koji nam treba, imao je tu ozljedu koja je bila zahtjevnija, duže vremena je pauzirao, nije ni on žurio, nadam se da će do SP-a odigrati jednu ili dvije utakmice.”

Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru održat će se u ponedjeljak 14. studenog, a u srijedu dva dana kasnije igramo sa Saudijskom Arabijom u 18 sati. Bit će to generalna proba za Mundijal koji počinje 20. studenog (nedjelja – otvaranje), a završava 18. prosinca.

 

Komentari

komentara

« Povratak