SVAKA ČAST: Chelsea se sjajnom gestom priključio borbi protiv koronavirusa!

FOTO:

Vlasnik Chelseaja, ruski bogataš Roman Abramovič, sjajnim potezom je dao obol u borbi protiv epidemije korone. Vlasnik Bluesa je odlučio osigurati smještaj za sve liječnike i pripadnike britanske zdravstvene organizacije u Chelseajevom Millenium hotelu na Stamford Bridgeu.

“Chelsea se priključuje podršci našim medicinskim radnicima te će im omogućiti besplatan smještaj u klupskom hotelu tijekom trajanja borbe s koronavirusom. Inicijativu je pokrenuo Roman Abramovič nakon razgovora s čelnim ljudima NHS-a.

Ruski milijarder Chelsea je kupio 2003. godine, a trenutno ne može ući u Englesku zbog problema s vizom. Ipak, odlučio je pomoći Englezima u borbi protiv korone”, priopćili su iz engleskog prvoligaša.

Nadodali su da brojni zdravstveni djelatnici neće moći putovati svojim kućama pa će im pružiti potrebnu pomoć u teškim vremenima kada se svi trebaju držati zajedno. Engleski Premiership je odgođen ali vodstvo lige čini sve da se utakmice na Otoku počnu odigravati što prije.

Predsjedniku Uefe Čeferinu su već predložili plan prema kojemu bi se igralo na stadionima regije Midlands bez dolaska gledatelja.

Komentari

komentara

« Povratak