SVE JE GOTOVO: Dinamo u ponedjeljak završava posao na kojem je radio čak mjesec dana!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb zasad je kompletirao tri ulazna transfera. Novi igrač kluba iz Maksimira postali su Maxime Bernauer, Takuro Kaneko i Bogdan Mihailčenko.

U ponedjeljak bi se trebao kompletirati još jedan zanimljiv transfer. Kako doznaje Index.hr, radi se o 19-godišnjem Yacine Titraouiju. On je dobio dobio vizu i boravi u Zagrebu, a Modri na ovom transferu rade oko mjesec dana. Riječ je o veznjaku koji je jedan od najvećih talenata alžirskog nogometa. Dolazi iz alžirskog Paradoua koji je poznat po razvoju mladih igrača od kojih je velik broj završio u francuskim klubovima.

Dinamo je Titraouija navodno platio 500.000 eura, a Alžircima će pripasti i postotak od budućeg transfera za koji u Maksimiru vjeruju da bi mogao biti težak nekoliko milijuna eura. Titraoui prema Transfermarktu vrijedi 1.1 milijun eura, a može igrati na poziciji šestice i osmice, što je upravo ono što je Bišćan želio.

Titraoui će potpisati ugovor na četiri godine, a zarađivat će 130.000 eura po sezoni, što bi mogao biti jedan od boljih Dinamovih poslova u posljednje vrijeme pokaže li se Alžirac kao dobar igrač. Paradou je u skautskim krugovima poznat kao akademija koja izbacuje jako dobre igrače, među kojima su bili Youcef Atal, Ramy Bensebaini i brojni drugi.

Komentari

komentara

« Povratak