SVI NAVIJAMO ZA TAJ POTEZ: U Hrvatsku se vraća legendarni nogometaš!?

FOTO:

Bez obzira na ishod preostale dvije kvalifikacijske utakmice, reprezentativne stanke u listopadu i studenom ćemo zaista pamtiti po mnogim ozljedama vrlo važnih reprezentativaca Hrvatske. Ali nadamo se kako će Vatreni ipak odraditi to sve kako treba i otići na Euro bez dodatnih kvalifikacija.

Već odavno se znalo kako nema Perišića, pa je potom otpao i Mateo Kovačić. Nema ni Brune Petkovića koji još uvijek ima problema. Čak je upitan i Josip Juranović. Velike komplikacije izborniku stvorio je svakako Mateo Kovačić koji se ozlijedio u susretu protiv bivšeg kluba Chelseaja. HNS je nakon toga očito želio malo cimnuti vlastite navijače objavivši čestitku Ivanu Rakitiću na sjajnom pogotku u remiju Seville protiv Betisa.

Bivši reprezentativac se zahvalio tako da je stavio emoji srca, a ispod toga vidjeli smo nekoliko komentara koji ga pozivaju na povratak u reprezentaciju. Neki su čak otišli toliko daleko da su čak pisali poruke izborniku Daliću kako je Rakitić itekako potreban u ove dvije preostale utakmice protiv Latvije i Armenije.

Podsjećamo, Rakitić je reprezentaciju napustio u jesen 2020. godine u prilično čudnovatim okolnostima. Pisalo se kako ga se nedovoljno cijeni u reprezentaciji, pa se spominjalo kako žela traži da se više posveti obitelji. A mi smo vrlo brzo krenuli dalje pa već u Kataru došli do novog veličanstvenog rezultata, i to bez njega.

Što mislite, postoje li šanse za Rakitićev veliki povratak među Vatrene?

Komentari

komentara

« Povratak