TAKO SE TO RADI: Bjelica u Trabzonspor dovodi igrača koji je plaćen čak 80 milijuna eura!

FOTO:

Turcima prijelazni rok traje duže od ostatka Europe, baš zbog ovakvih primjera. Kako bi potpisali pojačanja koja ne uspiju ostati u ligama petice.

Nicolas Pepe novi je igrač Trabzonspora, tvrdi FabrizioRomano. Ovaj 28-godišnji ofenzivac otpisan je u Arsenalu, u koji je stigao 2019. godine u transferu vrijednom 80 milijuna eura.

U tri sezone provedene u londonskom klubu, Pepe nije opravdao očekivanja i novac kojim je plaćen, stoga je prošlu sezonu proveo na posudbi u Nici, gdje je u 28 nastupa postigao 8 pogodaka.

Mizerna odšteta je plaćena za Pepea, koji će sigurno postati najplaćeniji u svlačionici. Turcima prijelazni rok traje duže od ostatka Europe, baš zbog ovakvih primjera. Kako bi potpisali pojačanja koja ne uspiju ostati u ligama petice.

Hrvatski je stručnjak poznat po tome da je brojnim igračima revitalizirao karijeru i doveo ih u red, stoga je i to možda jedan od razloga zašto je Bjelokošćanin prije izabrao Tursku nego Saudijsku Arabiju.

Ono što je zanimljivo je podatak da je Pepe prije točno četiri godine vrijedio čak 75 milijuna eura, a sada mu se vrijednost srozala na svega 18 milijuna eura iako je u najboljim godinama…

Komentari

komentara

« Povratak