TKO ĆE GA DOVESTI? Dinamo i Hajduk u borbi za istog igrača!

FOTO:

Početkom prošlog tjedna vodeći domaći mediji prenijeli su kako je Dinamo Zagreb uspio zakapariti dvojicu igrača Lokomotive. Naravno, radi se o 20-godišnjem Lukasu Kačavendi i 19-godišnjem Luki Stojkoviću.

Čak se spominjala i cifra pa su tako Modri trebali iskeširati pet milijuna eura za navedeni dvojac. Međutim, direktor Lokomotive danas u razgovoru za Index opovrgava kako je sve dogovoreno: “Mislim da to nije istina. Nisam čitao, ne čitam, jer se uvijek šalju krive informacije. Ništa nisam dogovorio. Mislim da ćemo se dogovoriti ovaj tjedan kada se Dinamo vrati s puta (Dinamo u utorak u Grčkoj igra s AEK-om u trećem pretkolu Lige prvaka, op.a.)”.

Potom je otkriveno kako postoji interes Hajduka za Stojkovića iako mladi igrač preferira odlazak u Maksimir: “Postoji taj interes. Odlučit ćemo što je najbolje za klub i, u svakom slučaju, što je najbolje za igrače. Da, Hajduk je zainteresiran. Pokazao je interes za Stojkovića i prije Dinama”.

Za kraj je kazao kako je bilo interesa i ostalih klubova: “Bilo je nešto, ali ništa nismo konkretizirali. Da, ostao je interes Dinama za Kačavendu i Stojkovića te Hajduka za Stojkovića, to je sigurno. Možda se u međuvremenu netko pojavi i pokvari im planove. Ali da, njih dvojica bi u ljetnom prijelaznom roku trebala otići, no vidjet ćemo”.

Dinamo i Zagreb su na početku sezone odigrali dva derbija, a sada se očito odvija derbi i izvan zelenog travnjaka…

Komentari

komentara

« Povratak