TRANSFER KARIJERE: Tottenham dovodi HNL vratara!

FOTO:

U posljednje vrijeme porastao je interes za domaće vratare, a novi vratar koji bi mogao napraviti sjajan transfer je Marko Malenica.

DRUGI VRATAR

Tu vijest danas je lansirao poznati Daily Star, koji donosi pravu senzaciju. Prema njima novi vratar Tottenhama trebao bi postati 25-godišnji Marko Malenica.

No, hrvatski vratar tamo bi postao tek drugi vratar jer Tottenham razmišlja o ljetnoj promjeni vratara. Kao glavna vijest navodi se odlazak Hugo Llorisa, dugogodišnje prve jedinice kluba. Francuz bi mogao napraviti veliki transfer s obzirom da ima 32 godine.

Novi prvi vratar engleskog kluba trebao bi postati Paulo Gazzaninga, koji je trenutno drugi golman u klubu. A na njegovo mjesto trebao bi doći upravo Marko Malenica koji danas vrijedi 1,3 milijuna eura prema transfermarktu.

Ali, to nije sve! Za Malenicu interes nije pokazao samo Tottenham već i Watford, Crysta Palace te Bournemouth. Čini se kako se našem vrataru smiješi jedan zanimljiv transfer na Otok.

Malenica je član Osijeka od 2009. godine. Za mladu momčad nastupao je do 2013., kada se priključio prvoj ekipi. Bio je na posudbama u Cibaliji, Segesti, a do sada je za Osječane odigrao 108 utakmica.

BAYERNOVA ZVIJEZDA NA KOVAČEVOJ STRANI: „NJEGA SE NE MOŽE NI ZA ŠTO KRIVITI!“

Komentari

komentara

« Povratak