TREĆI NAJVEĆI POSAO U POVIJESTI RIJEKE: Evo koliko New York daje za Frigana!

FOTO:

Rijeka će prema svemu sudeći ostati bez mladog napadača Matije Frigana u ljetnom prijelaznom roku. Želio ga je Dinamo, ali sada je najbliži odlasku u američki MLS.

Tamo je najviše zagrizao New York City FC, a naši mediji doznaju kako je ponuda od 4,5 milijuna eura! S druge pak strane američki mediji pišu kako će posao biti službeno objavljen u narednim danima. Ipak, Friganu se baš i ne ide u MLS.

Sjajni 20-godišnji napadač najradije bi zbog obiteljske situacije karijeru nastavio negdje u Europi, a da se njega pita, odmah bi otišao u Dinamo. On je u sjajnim odnosima s Igorom Bišćanom još iz mlade reprezentacije, a Dinamov trener ga jako želi ove sezone u Dinamu.

Damir Mišković je u zimskom prijelaznom roku tražio od Dinama oko tri milijuna eura i tri igrača koja su tad bila na posudbi u Rijeci. Posao je propao, ti igrači su u međuvremenu postali igrači Rijeke pa je Mišković povisio cijenu.

Ukoliko se Frigan zaista proda za 4,5 milijuna eura onda će to biti treći najveći posao u povijesti Rijeke. Ispred su samo Filip Bradarić (5.9) i Andrej Kramarić (9 milijuna eura).

Za najsvježije nogometne vijesti kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak