U LOŠEM STANJU: Vatreni više neće moći na Maksimir, Dinamo utakmice igra izvan Zagreba?!

FOTO:

Stadion u Maksimiru ionako je bio u dosta lošem stanju, no nakon potresa u Zagrebu dodatno je stradao i sada je u derutnom stanju. Nakon jednog pregleda statičara, na istočnu tribinu je stavljena žuta naljepnica koja označava da je objekt privremeno neupotrebljiv.

Portal 24 sata javlja da postoji velika mogućnost kako će Maksimir izgubiti utakmice hrvatske reprezentacije koja će najvažnije utakmice igrati na Poljudu te se proširiti po ostatku Lijepe naše. To je svakako dobra vijest za ostale gradove ali vjerojatno će i Dinamo svoje utakmice morati igrati izvan grada?!

U Hrvatskoj tri stadiona  zadovoljavaju stroge Uefine kriterije za odigravanje europskih utakmica. To su Rujevica, Gradski vrt i Poljud. U blizini su i stadion Olimpije, s kojim imaju dobre odnose, a blizu je i Budimpešta. Tih pet stadiona su im opcija iako su najmanje šanse da će Modri nastupiti u Splitu na Poljudu.

Sve se više govori kako će ekipa statičara stadion nakon još jedne inspekcije proglasiti neupotrebljivim, piše isti izvor.

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

Modrić dirnuo Španjolsku: Teško bolesnom dječaku dao najljepši rođendanski poklon

REAL KRADE BARCELONI NAJVEĆEG TALENTA? LUKAVI POTEZ MADRIĐANA KOJI KORISTE KATASTROFU LJUTOG RIVALA!

SLUŽBENO: Ivan Leko preuzeo poznati europski klub!

ZVIJEZDA DINAMA TO NIJE OČEKIVALA: ‘KAO ŠTO JE BJELICA VIŠE OČEKIVAO OD MENE, TAKO SAM I JA VIŠE OČEKIVAO OD NJEGA‘

PREDSJEDNIK PSG-A OTKRIVA: “Sanjam ga i divim mu se…”

MODRIĆ DIRNUO ŠPANJOLSKU: TEŠKO BOLESNOM DJEČAKU DAO NAJLJEPŠI ROĐENDANSKI POKLON

REAL KRADE BARCELONI NAJVEĆEG TALENTA? Lukavi potez Madriđana koji koriste katastrofu ljutog rivala!

Komentari

komentara

« Povratak