ZVIJEZDA DINAMA TO NIJE OČEKIVALA: ‘KAO ŠTO JE BJELICA VIŠE OČEKIVAO OD MENE, TAKO SAM I JA VIŠE OČEKIVAO OD NJEGA‘

FOTO:

19-godišnji nogometaš Dinama, Antonio Marin, jedan je od najvećih talenata u hrvatskom nogometu. Mladić se dokazao u juniorskom nogometu, dok još uvijek čeka pravu priliku kada je u pitanju seniorski nogomet.

Marin je odradio veliki intervju za Sportske novosti gdje je pokazao oduševljenje dolaskom Igora Jovičevića za prvog trenera Dinama. No, Antonio je priznao kako očito nešto nije štimalo s Bjelicom. Naime, Bjelica je nedavno izjavio kako je više očekivao od njega te kako se sam morao potruditi za bolju minutažu. Ali, Marin ima odgovor na to:

“Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Kao što je Bjelica više očekivao od mene, tako sam ja možda više očekivao od njega, ali ne vidim neki smisao vraćati se na ono što je iza nas. Želim mu svu sreću u nastavku karijere i hvala mu na pažnji i energiji koju mi je poklonio. I na još nekim stvarima kojima mi je na svoj način pokazao da mu je stalo do mene. Dao mi je i neke knjige koje mi mogu pomoći, sve sam ih pročitao.”. Ipak, dobre vijesti za Marina je dolazak Jovičevića na čelo seniora:

“Igora Jovićevića jako dobro poznajem i mislim da nema boljeg odabira od njega za ovu funkciju. Osim što nosi Dinamo u srcu i zna filozofiju kluba, kod njega sam na treningu i utakmicama osjetio koliko je stručan, koliko emotivan i s koliko energije prilazi svome poslu. Što se mene tiče, znate da novine nisu prostor gdje ja trebam pričati o svojoj minutaži, već je to travnjak, trening i utakmice. Tako sam posložio stvari u glavi i vjerujem da će me to odvesti kamo želim.”, rekao je Marin koji potom otvoreno kaže da je vrijeme za taj iskorak:

“Pa, vrijeme je da napravim iskorak, ali za to mi treba prostora. Znate, nije lako igrati u Dinamu gdje je najveća koncentracija kvalitete. S druge strane, to me tjera na maksimum u svakom trenutku. Dok se u nižim kategorijama možeš ponekada “švercati”, na ovoj razini te odmah preskoče. Isto tako, ja se borim za poziciju s hrvatskim reprezentativcem Oršićem, koji je ovo ljeto trebao igrati na Euru i o čijoj igri mislim sve najbolje. Orša je pokazao koliko znači Dinamu… No, bit će utakmica i prilika za dokazivanje. Ja sam spreman na izazov.”.

Antio ima ugovor s Dinamom do ljeta 2024. godine, a aktualni hrvatski prvak već nekoliko puta je odbijao razne ponude europskih velikana.

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

KRIVA JE KARANTENA: Bayern mu nudi ‘desetku’, a on nabacio gotovo 10 kila!

Komentari

komentara

« Povratak