UPRAVA SE NAPOKON PRIMILA POSLA: Dinamo nakon novog trenera doveo i dva pojačanja!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb jučer je dobio novog trenera, a to je postao Sergej Jakirović koji je tako jučerašnji dan započeo kao trener Rijeke dok ga je završio kao novopečeni strateg zagrebačkog Dinama.

Reakcije su, posve logično, skroz podijeljene. U Rijeci kipte od bijesa pa je tak golemu frustraciju pokazao predsjednik Damir Mišković pred kamerama. Otkrio je kako je sve doznao preko Facebooka pa je čak pomislio da je u pitanju neka dobra zafrkancija. Međutim, Dinamo je samo aktivirao posebnu klauzulu u Jakirevićevu ugovoru i ovaj je krenuo prema Maksimiru. S druge pak strane dinamovci slave jer smatraju kako je Jakirović fantastičan izbor za novog trenera kluba.

Ali to nije sve! Sportske novosti ekskluzivno doznaju kako Dinamo u ponedjeljak nije dobio samo novog trenera, nego i nove igrače! Lokomotivin gazda Božidar Šikić potpisao je sve potrebne papire te su, što se tiče kluba s Kajzerice, Luka Stojković i Lukas Kačavenda novi stanovnici Maksimira.

Stojković sigurno, jer je pristao na Dinamove uvjete, dok se kod Kačavende čeka rješavanje zavrzlame s zahtjevima njegovog agenta. I, kako je ovih dana sve povezano s Rijekom, njih dvojica su posljednje utakmice za klub iz Kajzerice odigrali baš na Rujevici.

Stojković je predviđen za nasljednika Luke Ivanušeca koji inzistira na odlasku u Feyenoord. Ako se sva papirologija riješi na vrijeme, Stojković i Kačavenda mogli bi biti registrirani i za utakmicu play-offa Europske lige protiv praške Sparte koja se igra u četvrtak u Zagrebu, a u najgorem slučaju za nedjeljni HNL-obračuna Dinama i – Rijeke!

Komentari

komentara

« Povratak