USKORO POTVRDA: Bosna i Hercegovina pronašla novog izbornika!

FOTO:

Bosna i Hercegovina morala je uručiti otkaz 65-godišnjem Faruku Hadžibegiću nakon katastrofalnog ulaska u kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. koje će se igrati u Njemačkoj.

Razlaz se dogodio prije gotovo dva tjedna, a BIH nogometni savez i dalje traga za novim izbornikom. No, čini se kako je pronađen nasljednik. Radio Sarajevo javlja da od izvora bliskom Jakiroviću doznaje da je kontakt između Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i trenera Rijeke već uspostavljen. Problem je Jakirovićev ugovor s Rijekom jer bi NSBiH morao isplatiti odštetu klubu s Rujevice.

“Prema pouzdanim izvorima iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Jakirović ima podršku predstavnika sva tri naroda u Izvršnom odboru NSBiH. Prethodnim izbornicima je nedostajala podrška barem jednog od tri naroda”, piše Radio Sarajevo.

“Rekao bih da me zanima, ali malo je to komplicirano. Potpisao sam ugovor s Rijekom 1. prosinca koji vrijedi do kraja sezone 2025. Trebalo bi se puno stvari poklopiti da bih otišao iz Rijeke. Već sam izjavljivao da je to vrh trenerskog posla, da čovjek ne može birati kada će ta ponuda doći”, rekao je nedavno Jakirović, koji je Rijeku preuzeo prije sedam mjeseci, za TV kanal NovaBH.

Podsjetimo, NSBiH je nakon debakla protiv Luksemburga (0:2) smijenio izbornika Faruka Hadžibegića i odmah počeo tražiti njegovog nasljednika.

Za najbolje sportske vijesti kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak