USKORO ZA VATRENE? “Da, želim igrati za Hrvatsku reprezentaciju…”

FOTO:

Bivši sportski direktor Osijeka, Alen Petrović, povukao je pravi potez kada je u Gradski vrt doveo Ramona Nazerena Miereza. Argentinski centarfor se odlično snašao u Slavoniji te postao najbolji strijelac Prve lige već u prvoj sezoni u dresu Osijeka.

Trener Nenad Bjelica je jako zadovoljan Mierezovim učinkom te je predsjedniku kluba predložio otkup ugovora od španjolskog Alavesa. Mierez će tako postati najskuplji Osijekov igrač u povijesti, nikada Bijelo-plavi nisu odradili takav ulazni transfer. Ramon je dosada zabio 20 pogodak u prvenstvu, ima priliku dostići Roberta Špehara koji je s 24 gola bio najbolji strijelac HNL-a.

“Najvažnije je da ostanem zdrav i jako sam zahvalan Bogu što mi je pomogao da se vratim u ritam i kontinuitet igara. Odgovara mi i način rada trenera Bjelice. Svaki trener ima svoju vrstu alata kojima se koristi, a alati našeg šefa potpuno mi odgovaraju. Sjajno je prepoznao gdje se najbolje osjećam, gdje mogu dati najviše i dopušta mi da tako igram, a onda i ja mogu dati sve od sebe.” – rekao je El Toro u razgovoru za Jutarnji list.

“Baš sam o tome razgovarao s majkom i nju bi to učinilo jako sretnom, jer je ponosna na svoje europske korijene. Kada bi se pružila takva prilika, igrao bih kao da igram za svoju rodnu zemlju, pogotovo jer je Hrvatska svjetska nogometna sila.” – poručio je Mierez na pitanje o tome da li bi želio nastupiti za Vatrene u budućnosti.

2017. godine je igrao za mlade Gaučose na Copa Americi za igrače do 20 godina starosti.

Komentari

komentara

« Povratak