Zbog samo jedne objavljene fotografije na društvenim mrežama, Bayern se odriče svog igrača!?

FOTO:

Kako javlja njemački Bild, jedna objava na društvenim mrežama mogla bi Bayernovog nogometaša skupo koštati.

Pokrenuta istraga

Zvijezda Bayern Munchena, Bouna Sarr, u velikim je problemima. Protiv njega je pokrenuta istraga zbog vrijeđanja javnih službenika i pokušaj prinude.

Naime, Sarr je u listopadu 2022. zaustavljen na carinskoj kontroli na aerodromu u Munchenu, prilikom povratka s vikenda provedenog u Francuskoj.

Senegalac je očito bio neugodno iznenađen postupcima carinskih službenika, pa se na to javno potužio, napisaviši na Instagramu kako su ga “tretirali kao dilera“. Službenici su na njega navodno “navalili” s carniskim psima, dok su ostali putnici šokirano pratili cijelu situaciju. Sarr smatra kako to nikako nije bila „normalna carinska kontrola“, što je i javno objavio.

Prema Sarrovim riječima, proveo je dva sata na carinskoj kontroli:

„Vole vas izolirati u prostoriju, koju nitko ne vidi i tad izmišljaju zločine samo da bi bolje opravdali svoju brutalnost.“

Ipak, ono što je očito bio korak previše, Sarr je objavio fotografiju na kojoj je carinicima stavio glave klaunova. Upravo zbog ove objave, Sarr bi sad mogao imati trajne posljedice. Javni tužitelj ga tereti za neprimjerene “fotografije i objave na društvenim mrežama”. Bild tvrdi kako bi cijeli ovaj proces mogao dovesti do raskida suradnje s Bayernom. Iako ne igra, Sarr ondje zarađuje 2,5 milijuna eura godišnje.

Inače, kasnije se saznalo kako je Sarr navodno u kovčegu imao luksuzni sat, koji je trebao prijaviti.

Komentari

komentara

« Povratak