VIDEO: Manchester United srušio Chelsea usred Londona!

FOTO:

Manchester United je u gostima svladao Chelsea, i to rezultatom 2:0. Golove su postigli napadač Martial te branič Maguire.

Ekipa koja je utakmicu završila bez golova krenula je ofenzivno i agresivno prema golu protivničke ekipe, dok je Manchester United do cilja dolazio iz kontre.

Svakako se istaknuo Anthony Martial, napadač Manchester Uniteda, koji je kod prvog pokušaja imao nevjerojatni promašaj, ali je zato nekoliko sekundi pred kraj prvog poluvremena zabio gol, nakon asistencije desnog beka Aarona Wan-Bissake, koji je ljetos stigao iz Crystal Palacea.

Nakon što je izbjegao dobivanje crvenog kartona u prvom, u drugom poluvremenu je kapetan, Harry Maguire, glavom zakucao loptu u mrežu Chelseaja i rezultatom od 2:0 obeshrabrio momke iz suprotne momčadi.

Navijači kluba iz Londona će ovu utakmicu pratiti po intervenciji VAR-a. Naime, Chelseaju je VAR poništio čak dva pogotka! Prvo je zabio Zouma, ali je pritom napravio prekršaj u napadu dok je u 78. minuti zabio napadač Giroud, ali tu je bilo zaleđe za pola stopala.

Ipak, Chelsea se sa svojim 41 bodom nalazi na četvrtom mjestu na tablici Premiershipa, dok ga Manchester United prati sa sedmog mjesta i svojih 38 bodova, ispred koga je Sheffield sa 39 te Tottenham sa 40 bodova.

Golove možete pogledati OVDJE.

BJELICA ODLAZI IZ DINAMA? “DA, TO JE MOJ VELIKI SAN…”

Komentari

komentara

« Povratak