BOMBA NA MAKSIMIRU: Trener Dinama najavio dolazak novih igrača!

FOTO:

Dinamo Zagreb upisao je važnu pobjedu u prvenstvu nakon velikog preokreta kod Osijeka. Modri su gubili čak 2:0, ali su u drugom preokretu okrenuli rezultat u svoju korist.

Golove za Osijek su zabili Mierez u sedmoj i Bukvić u 47. minuti. Za Dinamo su strijelci bili Emreli u 71. i Petković s bijele točke u 87. i 98. minuti. Utakmicu je komentirao trener Dinama Sergej Jakirović.

“Nismo se predali u nijednom trenutku. Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo dvije dobre šanse. Dogodila se greška Boška nakon koje smo ga svi bodrili, nismo mu dali da potone. Obranili smo se kad je trebalo u prvom dijelu i onda se na poluvremenu dogovorili da riskiramo maksimalno”, rekao je Jakirović pa dodao:

“Dva jedanaesterca… Ima VAR, valjda su ljudi vidjeli da su oba jedanaesterca bila. Mijenjao sam Mihaljičenka jer se nije dobro pozicionirao i probijali su nas po njegovoj strani. Znam da se on ljuti, ali i ja sam ljut sa strane pa me nitko ništa ne pita. Imamo sada pauzu, otići će nam 12 reprezentativaca, moramo trenirati s onima koji ostanu jer ja još nemam ni sliku o svim igračima.”

Hoće, vratit će se Petković i potpisati novi ugovor s nama, on ostaje. Pokušat ćemo sad još sutra završiti dolaske tri-četiri igrača da ih stignemo registrirati za Europu, a onda i do 8.9. i kraja roka ako se što ponudi, mi ćemo to uzeti.

Komentari

komentara

« Povratak