BOMBETINA OD TRANSFERA: Evo tko je kupio Lovru Majera za čak 30 milijuna eura!

FOTO:

Lovro Majer je prije dvije godine prešao iz zagrebačkog Dinama u francuski Rennes za 12 milijuna eura. Iako je nastupio u prvom kolu ove sezone, ipak će doći do rastanka hrvatskog veznjaka i francuskog prvoligaša.

Naime, ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano večeras javlja kako je Majer uspio dogovoriti transfer u njemačku Bundesligu: “Wolfsburg je blizu potpisivanja ugovora Rennesovog Majera uz naknadu veću od 30 milijuna eura. Liječnički pregledi su zakazani i nakon toga je dogovor završen. Bit će to drugi najskuplji transfer u povijesti kluba nakon Juliana Draxlera.”

Majer je u Rennes stigao u ljeto 2021. u transferu iz Dinama vrijednom 12 milijuna eura i ima ugovor do kraja sezone 2026./27. U prvim mjesecima igrao je fantastično i prema L’Equipe završio u momčadi sezone. No druga je bila znatno slabija.

Tvrdilo se da ga Rennes želi prodati, ali je potom objavljeno kako ga trener Bruno Genesio ne planira pustiti. Za francuski klub odigrao je 78 utakmica uz učinak od devet golova i 16 asistencija.

Što se tiče reprezentacije, Lovro je za nju upisao 21 nastup postigavši četiri pogotka.

Komentari

komentara

« Povratak