BREAKING NEWS: Žestoka tučnjava navijača Dinama u Ateni, ima ozlijeđenih….

FOTO:

Dinamo Zagreb sutra u Ateni igra prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka, a protivnik je grčki prvak AEK Atena. No, čini se kako se već jedna utakmica već odigrala.

Naime, kako pišu Sportske novosti, ozbiljni incidenti dogodili su se u ponedjeljak navečer u kojima su sudjelovali navijači zagrebačkog Dinama. Prema tamošnjim informacijama, pojedini navijači Modrih uputili su se prema Grčkoj iako je jasno bilo rečeno kako na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača.

Njih oko 200-tinjak krenulo je iz hrvatske metropole na put prema Ateni, a u poslijepodnevnim i večernjim satima došlo je do sukoba, nije dugo trebalo čekati da čitava situacija izmakne kontroli.

Navodno se skupina našla u krugu stadiona i potom krenula udarati po svima i svemu što im se našlo na putu. Riječ je o teškim incidentima, a navodno ima i ozlijeđenih. Morala je intervenirati i policija koja je uspjela u zaustaviti i veći kaos, a kako prenose grčki mediji, navijači su pokušali u jednom trenutku i ući na sami stadion, ali su ih tamo zatekla zatvorena vrata. U izvješću je također istaknuto kako su navijači oštetili i čeličnog orla koji stoji na ulazu u stadion.

U krugu AEK-ove nogometne arene prisutne su i veće policijske snage, a prema pojedinim informacijama jedna je osoba zadobila i teže ozljede te je Hinom prebačena u obližnju bolnicu.

Komentari

komentara

« Povratak