DINAMU PROPALO ZVUČNO POJAČANJE: Evo gdje je zapelo!

FOTO:

Prije nekoliko dana stigla je vatrena vijest kako će Saif-Eddine Khaoui iz francuskog Clermonta postati novi igrač zagrebačkog Dinama.

Štoviše, čak je u javnost procurila i njegova plaća koju je trebao imati te je bilo već spremno za liječnički pregled. No, došlo je do preokreta. Naime, Sportske novosti pišu kako su iz igračevog tabora javili kako ipak ništa od dolaska Khaouija.

Očito su se njegov menadžer, a možda i sam igrač odlučili za odlazak na neku drugu adresu, jer su imali ponuda drugih klubova. To nije čudno, jer Khaoui je slobodan igrač kojem ugovor ima rok trajanja do kraja lipnja. Dinamo je svoje odradio, u klubu su dalo zeleno svjetlo da dovođenje Khaouija, nije bilo problema niit s druge strane, a onda najednom – šok!

No, takvi preokreti nisu nepoznata pojava u nogometnom biznisu kad su transferi u pitanju, svatko trči za boljim ponudama, pa je logično za vjerovati da je Khaoui u međuvremenu dobio bolji financijski podražaj i zato je odlučio preskočiti Dinamo, iako je praktički sve bilo dogovoreno. I plavom klubu su mu inače koliko smo saznali iz menadžerskih izvora bili spremni platiti 600 tisuća eura bruto plaće godišnje.

Ovaj inače tuniski reprezentativac iza sebe ima jako dobru sezonu u francuskoj Ligue 1 gdje je u 34 utakmice postigao sedam golova te četiri asistencije.

Komentari

komentara

« Povratak