DRUGI NAJVEĆI POSAO U POVIJESTI KLUBA: Rijeka prodala Frigana za strašan iznos!

FOTO:

Sada je posve jasno zašto je prvi čovjek Rijeke, Damir Mišković, uporno odbijao ponude za mladog Matiju Frigana. Čekao je pravi iznos!

I on je došao iz Belgije. Naime, vodeći hrvatski mediji prenijeli su kako je Rijeka prodala Frigana u belgijski Westerlo za čak šest milijuna eura! Točnije, Rijeci ide odmah pet i pol milijuna eura, a ostatak će doći kroz bonuse pa će to biti drugi najveći posao Rijeke u povijesti. Prvi je i dalje Andrej Kramarić koji je otišao za 9 milijuna eura u Leicester City.

Mladi hrvatski reprezentativac danas bi trebao odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor. Frigan je bio meta više klubova, a na kraju je Westerlo povisio početnih 4.5 milijuna na brojku koju su u Rijeci i tražili. Isto toliko nudio je i klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a pet milijuna bila je vrijedna ponuda koju je Celta poslala u klub. Navodno su postojale i ponude iz MLS-a, kao i Sunderlanda i Coventryja.

Frigan je uvjerljivo najskuplji igrač u povijesti Westerloa. Samo jednog igrača je dosad taj belgijski klub platio više od milijun eura – Jordana Bosa je doveo iz Melbournea za 1.3 milijuna.

“Upoznajte se s najboljim sportskim tipsterom na ovim prostorima! Naš stručnjak nudi vrhunske prognoze i analize koje će vas dovesti do uspješnih klađenja. Pridružite se najelitnijim igračima i ostvarite sjajne dobitke uz naše neprevazidjene savjete.” Više o tome kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak