HOĆE LI LIVERPOOL OVO ODBITI? Evo tko je ponudio čak 233 milijuna eura za Salaha!

FOTO:

Egipatski majstor, Mohamed Salah, već je godinama najbolji igrač engleskog velikana Liverpoola. Mnogi će reći kako je on, uz Kloppa, glavni razlog zašto je Liverpool napokon došao do osvajanja Premiershipa, a i Lige prvaka.

No, svako malo pojavi se nekakva luda transfer špekulacija otočkih medija koji potom sele Salaha s Anfielda. Ipak, Egipćanin je pokazao lojalnost tako što je još prošlog ljeta potpisao trogodišnji ugovor s Liverpoolom.

Ipak, moramo svi priznati kako nekad postoje nemoralne ponude koje je jednostavno teško odbiti. Čini se kako je jedna upravo sletjela na adresu Liverpoola. Naime, Sky Sports danas javlja kako je Al Ittihad ponudio čak 233 milijuna eura Liverpoolu za Salaha!

Ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano je ranije objavio kako je prva ponuda iznosila svega 150 milijuna eura plus bonusi, ali isto tako da je ekspresno odbijena.

Ukoliko se ovaj transfer zaista ostvari onda će Mo Salah skinuti s vrha Brazilca Neymara koji je u ljeto 2017. godine iz Barcelone prešao za rekordnih 222 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak