IGRAČI SU BIJESNI: Čelnici La Lige donijeli nevjerojatnu odluku!

FOTO:

Nakon odlazaka Cristiana Ronalda i Lionela Messija španjolska La Liga je poprilično izgubila na popularnosti. Zbog toga su njeni čelnici odlučili poduzeti sve što je u njihovoj moći da se to promijeni…

Igrači negoduju

La Liga je prije desetak godina bila najpraćenija na svijetu zbog velikog rivalstva Barcelone i Real Madrida, a i činjenice da su Ronaldo i Messi tada bili na vrhuncu svojih karijera. Na žalost, to više nije tako.

Zbog pada popularnosti unatrag nekoliko proteklih sezona, čelnici La Lige svim silama pokušavaju naći načine kako ponovno privući navijače i zaraditi novac. U prethodne dvije godine je uvedeno dosta promjena, a posljednja u nizu je izazvala veliko negodovanje igrača.

Naime, La Liga želi uvesti kamere u svlačionice na svim stadionima klubova prvoligaša. One bi u direktnom prijenosu pratile igrače uoči utakmice, tijekom poluvremena, ali i nakon svakog susreta. Prvi igrač koji se javno odlučio progovoriti o tome je vratar Athletic Bilbaa, Unai Simon.

„Svlačionica je za nas privatni prostor, to je samo za nas, a ne za javnost. Tu se rade i pričaju stvari koje ne treba vidjeti nitko osim članova naše ekipe. Znam da mnogi igrači dijele to mišljenje jer tu svi radimo stvari za koje ne želimo da budu javne. To je naš privatan prostor i nije u redu da se donosi takva odluka.”, rekao je Simon i dodao:

„Osobno, ova odluka mi se nimalo ne sviđa i znam da se neću osjećati opušteno kada znam da nas snimaju. To je naš ‘sveti’ prostor, no, eto, nekome je palo na pamet da tu stavi kameru.“

Inače, već od ovog vikenda bi se ova odluka La Lige trebala primjenjivati u prijenosima utakmica.

Komentari

komentara

« Povratak