IPAK NIŠTA OD FULHAMA: Pjacin agent otkrio planove za budućnost!

FOTO:

Proteklih se nekoliko dana puno pisalo o sudbini Marka Pjace. Njegov se agent danas oglasio u medijima i otkrio pravo stanje stvari.

Pjaca sigurno ostaje u Fiorentini

Nogometni agent Marka Pjace, Marko Naletilić danas je za  Violanews.com objasnio stanje sa svojim klijentom. Pjaca je uoči početka ove sezone došao u Fiorentinu, na posudbu iz Juventusa. Otad je nastupio 16 puta, jednom zabio i jednom asistirao. Na žalost, od njega se očekivalo više…

Zbog toga se proteklih dana jako puno pisalo o Markovom odlasku iz Firence. Kao potencijalna destinacija se spominjao Fulham. Ipak, Naletilić je sve demantirao.

„Opcija da Pjaca napusti Fiorentinu tijekom ovog siječnja uopće ne postoji. Marko ima podršku momčadi i Piolija, s kojim ima sjajan prijateljski i profesionalni odnos. Uglavnom, sretan je načinom na koji se uklopio u svlačionicu.“, kazao je Pjacin agent pa naglasio:

„Tijekom ljeta smo učinili sve kako bi Pjaca došao u Fiorentinu. Pregovori su bili iscrpljujući no on je inzistirao na dolasku u Fiorentinu i nije zbog toga požalio.“

UZAVRELO TRŽIŠTE: Barcelona pretekla City i besplatno dovela „novog Umtitija“!

SLUŽBENO: Leonard Zuta napustio Rijeku!

Komentari

komentara

« Povratak