KOVAČ GA DOVEO IZ DINAMA ZA 7,5 MILIJUNA EURA, A SAD GA POSLAO NA POSUDBU: Bartol Franjić ima novi klub!

FOTO:

Prije točno godinu dana njemački prvoligaš Wolfsburg kupio je Bartola Franjića iz Dinama za 7,5 milijuna eura. No, prva sezona među ‘Vukovima’ nije bila bajna.

Franjić je upisao svega šest nastupa u premijernoj sezoni koju su obilježili razni problemi s ozljedama. Ove godine zbog toga je odigrao svega 11 minuta. Uoči nove sezone odlučeno je da bude poslan na jednogodišnju posudbu.

A njegov novi klub postao je prvoligaš SV Darmstadt 98. Taj novopečeni bundesligaš pokušava stvoriti momčad koja će biti konkurentna najboljem razredu njemačkog nogometa, a vjeruju da im upravo Franjić može pomoći u tome.

“Odgovorni su se jako trudili oko mene i odmah sam imao dobar osjećaj. Lijepo je što sada mogu upoznati svoje nove kolege prije prve utakmice. Prošle godine sam mogao osjetiti okus bundesligaškog zraka, sada želim napraviti sljedeći korak u svom razvoju u Darmstadtu i pomoći momčadi da ostane u ligi”, rekao je Franjić nakon potpisa.

Inače, na međunarodnoj sceni Franjić je prošao sve reprezentativne korake između U15 i U21 hrvatskih uzrasta. Odigrao je ukupno 12 međunarodnih utakmica za U21 reprezentaciju i vodio svoje suigrače kao kapetan na U21 Europskom prvenstvu u lipnju ove godine.

U Darmstadtu će Franjić nositi dres broj 28.

Za analizu utakmice Manchester City – Newcastle kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak