MALI PROBLEMI ZA HRVATSKU: Evo tko je otpao za sutrašnji dvoboj kod Armenije!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra na rasporedu ima važan kvalifikacijski susret kod Armenije. Dvoboj počinje u 18.00, a igra se u Yerevanu.

Ipak, Vatreni sutra neće moći računati na jednog igrača. Naime, izbornik Zlatko Dalić otkrio je u najavi utakmice kako je naš branič Domagoj Vida ostao u Zagrebu zbog bolesti:

“Kovačić je na raspolaganju kao i Lovro Majer, vidjet ćemo, ako nije spreman, neće igrati jer ništa ne želimo riskirati. Jedino nedostaje Domagoj Vida koji je ostao u Zagrebu zbog bolesti. Napravit ćemo neke promjene s obzirom na analizu koju smo napravili. Mogli bi mijenjati u obrani, pogotovo na bočnim pozicijama, to želimo pojačati”, rekao je izbornik Hrvatske.

“Imao sam malih problema uoči utakmice s Latvijom, ali sada sam spreman. Dalje je na izborniku da odluči tko će igrati. Protiv Latvije smo ušli onako kako smo se i dogovorili. Sutra nas očekuje još jedan snažan protivnik. Išli smo 100% protiv Latvije, zato i je rezultat bio tako dobar za nas. Nije lako igrati svaka tri dana, ali tako je kako je, nema druge.

Mislim da više nema lakih utakmica i da nas sutra čeka prava borba. Ušli su pozitivno u ove kvalifikacije i kao što sam rekao, nema predaha. Pitanje tko će i kako će igrati ostaje na izborniku”, rekao je Mateo Kovačić.

Što se tiče stanja u skupini D, na prvom mjestu je Turska koja ima 10 bodova, dok upravo Hrvatska i Armenija imaju po sedam. Wales ima četiri boda, dok je Latvija i dalje bez bodova.

Komentari

komentara

« Povratak