NAVIJAČI MOGU ODAHNUTI: Dinamo Zagreb ima novog vratara!

FOTO:

Odlaskom Dominika Livakovića iz Dinama stvorio se veliki problem u klubu. Naravno, radi se o poziciji prvog vratara koje je bilo namijenjeno Nevistiću.

Međutim, 25-godišnji vratar izgleda nije zadovoljio trenera Jakirovića pa je tako posljednje tri utakmice proveo na klupi za pričuve dok je mjesto prvog vratara zauzeo 36-godišnji Danijel Zagorac.

U domaćim medijima sada se uvelike šuška o novom vrataru. Trebao je to postati Nediljko Labrović, ali posve je očekivano da se gazda Mišković postavi glasno po pitanju paprene cijene. Dotični je ipak svojim sjajnim nastupima došao i do statusa rezervnog vratara u reprezentaciji što također nije jednostavno. Nije realno vidjeti Dinamo da iskešira i pet milijuna eura za novog vratara iako navodno Rijeka za Labrovića traži i do sedam milijuna eura.

Zatim je u prvi plan iskočio Ivo Grbić, rezervni vratar Atletico Madrida. Svi ga se sjećamo po sjajnim partijama u dresu Lokomotive zbog kojih je i zaslužio transfer u Španjolsku za 3,5 milijuna eura, ali u tom klubu kraljuje Jan Oblak, ponajbolji vratar na svijetu. Grbiću istječe ugovor sljedećeg ljeta pa se špekuliralo da bi ga Dinamo već pokušao dovesti na zimu. Uz naravno, nekakav popust od strane Španjolaca. Grbić trenutno vrijedi 3,5 milijuna eura prema Transfermarktu.

A ako neće Labrović i Grbić onda je posve logično da će klub iz Maksimira pogledati prema susjednom dvorištu sa Kajzerice. Naime, Index.hr ekskluzivno piše kako bi Dinamo ove zime mogao kompletirati dolazak mladog vratara Nikole Čavline iz Lokomotive!

Sergej Jakirović je već krenuo u planiranje poslova za zimski prijelazni rok, a povratak Čavline u klub je, izgleda, visoko na popisu prioriteta. Dinamo ima klauzulu prema kojoj ga može vratiti za samo 500 tisuća eura pa se taj potez, osim isplativog, čini i vrlo logičnim, posebno u usporedbi s dovođenjem Labrovića.

Usprkos tome što ima samo 21 godinu ovaj golman se itekako dokazao u HNL-u…

Komentari

komentara

« Povratak