NENAD BJELICA: Mamići su rekli svoje…

FOTO:

Bivši trener Dinama kombinira s Turcima posao u Fenerbahčeu, ali pregovori su posljednjih dana utihnuli. No Bjelica tvrdi da nije nimalo zabrinut, već mirno čeka rasplet situacije.

“To već dosta dugo traje, praktički od mog odlaska iz Dinama. No dogovora nema. Pregovori nisu završeni, ali također ništa nismo konkretizirali tako da mi je teško sada kazati kako će ta priča završiti. Na zatišje je utjecala i korona jer su mnogobrojni članovi stožera i igrača klubova u Turskoj zaraženi”, rekao je Bjelica u javljanju za dnevnik RTL-a.

Naglasio je da bi volio raditi u turskom velikanu, ali smatra da je došlo vrijeme da se okuša u nekoj od liga Petice.

“Klub poput Fenerbahčea koji ima 30 milijuna navijača veliki je izazov za svakog trenera, pa tako i za mene. Nisam ja izabrao Fener, već su oni zvali mene i raspitivali se za moju situaciju. Kao što sam rekao, pregovori nisu dovršeni i ne znam kako će završiti. Oni su htjeli da preuzmem momčad već početkom lipnja, ali epidemiološka situacija u Turskoj nije povoljna. Razgovarali smo i o opciji početka kolovoza. No ne znamo kakva će situacija biti u tom periodu, to je nemoguće predvidjeti. Nisam zabrinut jer imam i druge opcije. Uvijek sam govorio da se želim okušati u nekoj od liga Petice, nakon 13 godina rada spreman sam za to”, poručio je bivši Dinamov trener koji je zagrebački klub napustio nakon raskola s braćom Mamić.

S njima više nema nikakav kontakt. Zdravko Mamić iz bjegunstva u BiH danas je poručio da žali zbog odlaska Bjelice, ali da je suradnja pukla jer je trener pismeno i usmeno odbio smanjenje plaće zbog koronakrize.

“Čujem se s kolegama iz Dinama, bivšim igračima i ljudima oko stručnog stožera. Sa Zoranom Mamićem ne, sa Zdravkom također ne. Smatram da su svojom odlukom oni rekli sve. Bio sam spreman nastaviti svoj rad u Dinamu i vrlo su površne priče da sam provocirao odlazak zbog boljih ponuda. Imao sam višemilijunsku ponudu iz Emirata, zvali su mnogi klubovi, ali ja sam bio fokusiran na Dinamo koji sam napustio nakon pobjeda nad Rijekom i Hajdukom na Poljudu”, zaključio je Bjelica.

MODRIĆ DIRNUO ŠPANJOLSKU: TEŠKO BOLESNOM DJEČAKU DAO NAJLJEPŠI ROĐENDANSKI POKLON

Objavljena šokantna snimka: Igrač Dinama dobio takvu šamarčinu da se srušio sa stolca!

HIT NA INTERNETU! RONALDA U OVOJ POZI SA SLATKOM GEORGINOM JOŠ NISMO VIDJELI

Nogometaš Tottenhama žestoko kažnjen, triput prekršio pravila karantene

Komentari

komentara

« Povratak