ODLAZI NAKON DVIJE GODINE: Gianluigi Donnarumma blizu novog kluba!

FOTO:

Sjajni talijanski vratar, Gianluigi Donnarumma, mogao bi napustiti PSG u aktualnom prijelaznom roku.

Naime, iz Italije dolaze glasine kako se sprema njegov odlazak iz Pariza nakon dvije godine. Talijanski vratar nesretan je u Parizu i strahuje od novih napada, nakon što su ga pljačkaši vezali prije devet dana u njegovom domu u Parizu.

Podsjećamo, Donnarummu i njegovu suprugu lopovi su navodno zavezali i skinuli im odjeću te im ukrali stvari i novac. Šteta se procjenjuje na pola milijuna eura. Vratar francuskog prvaka uspio se osloboditi i stići do hotela, iz kojeg je nazvao policiju. Lopovi su dotad već otišli. Policija je pronašla par u šoku, a Donnarumma je završio u bolnici s lakšom ozljedom.

A koja će biti njegova nova destinacija? Jedan od najboljih vratara svijeta navodno je klubu podnio zahtjev za transferom, a najzainteresiraniji je Juventus. Informaciju je potvrdio i Romeo Agresti, Goalov insajder zadužen za događanja u Juventusu.

Donnarumma je u PSG stigao prije dva ljeta nakon što mu je istekao ugovor s Milanom, u kojem je započeo karijeru. Sada se želi vratiti u Italiju i napustiti PSG s kojim mu ugovor traje do ljeta 2026. Prema Transfermarktu vrijedi 45 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak